Χαρίστε του ένα δωμάτιο σαν παραμύθι... γεμάτο χρώματα, ερεθίσματα, πρωτοτυπία και χαρούμενη διάθεση.
Διακόσμηση παιδικού δωματίου, διακόσμηση, παιδικό δωμάτιο τοιχογραφίες - Ζωγραφική παιδικών δωματίων
παιδικό φωτιστικό - Φωτιστικά παιδικών δωματίων
παιδική κουρτίνα - Κουρτίνες παιδικών δωματίων
παιδικό έπιπλο & αξεσουάρ παιδικών δωματίων - Έπιπλα & Αξεσουάρ
ιδέες διακόσμησης
συχνές ερωτήσεις
Ιδέες Διακόσμησης

Ιδέες για το δωμάτιο των αγοριών

Από το www.babyroom.gr*

Το δωμάτιο του αγοριού(ή των αγοριών) μπορεί να είναι πραγματικά μια υπέροχη πρόσκληση διακόσμησης αφού εκεί θα πρέπει να συνδυάσουμε τόσο τα ενδιαφέροντα, την προσωπικότητα όσο και την αντοχή στο χρόνο και τις δικές μας προβολές επιθυμιών (πχ συγκέντρωση του αγοριού μαθητή στην καθημερινή του μελέτη).

Τα κλασικά θέματα για τα δωμάτια των αγοριών είναι:

Ποδόσφαιρο.


Ποδόσφαιρο

Φώτογραφία: Τοιχογραφία με θέμα το ποδόσφαιρο.

Κάντε το δωμάτιό του ένα πραγματικό χώρο ποδοσφαιρικής μαγείας. Με τοιχογραφίες από ποδοσφαιρικούς αγώνες, μπάλες και ζωντανά χρώματα. Φυσικά μπορείτε να προσδώσετε και ένα χαρακτήρα διαφορετικό με δεκάδες στοιχεία από την αγαπημένη του ομάδα με φανέλες, φωτογραφίες, κασκόλ, αναμνηστικά κλπ

Αυτοκίνητα

δωμάτιο με θέμα τους αγώνες ταχύτητας

Φωτογραφία: Λεπτομέρεια από δωμάτιο με θέμα τους αγώνες ταχύτητας. Η τοιχογραφία είναι δημιουργία του www.babyroom.gr (τηλ 6932352772).

Τα περισσότερα αγόρια αγαπούν τα «μηχανοκίνητα» και ξοδεύουν ώρες χρησιμοποιώντας τη φαντασία τους παίζοντας με αυτοκινητάκια. Τι πιο καλό από το να διακοσμήσετε τους τοίχους με ένα παρόμοιο θέμα; Στολίστε το δωμάτιό του με εικόνες αυτοκινήτων ζωγραφισμένες στον τοίχο και μεγάλα σήματα της τροχαίας ολόγυρα.

Σαφάρι

δωμάτιο με θέμα το Βιβλίο της Ζούγκλας

Φωτογραφία: Λεπτομέρεια από ένα δωμάτιο με θέμα το Βιβλίο της Ζούγκλας (Μόγλης). Η τοιχογραφία είναι δημιουργία του www.babyroom.gr (τηλ 6932352772).

Το ανοικτό τοπίο μιας σαβάνας είναι ιδανικό για τη δημιουργία ενός χώρου με ποικίλα ερεθίσματα από ζώα που τα παιδιά αγαπούν και δε συναντούν στο φυσικό τους περιβάλλον. Λιοντάρια και λεοπαρδάλεις, τίγρεις και πίθηκοι, θα δώσουν μια διαφορετική αίσθηση στο δωμάτιο του.

Αλλά και ακόμα :

δωμάτιο με θέμα το Σπάιντερμαν

Φωτογραφία: Λεπτομέρεια από ένα δωμάτιο με θέμα το Σπάιντερμαν. Η τοιχογραφία είναι δημιουργία του www.babyroom.gr (τηλ 6932352772).

Σούπερήρωες
Οι χάρτινοι σουπερήρωες πχ Σπάιντερμάν, Μπάτμαν, είναι οι αγαπημένοι των περισσότερων αγοριών. Η εικόνα του ήρωα σε σκηνές δράσης θα καθηλώσει τον πιτσιρικά μας. Ταυτόχρονα θα μπορούμε να διατηρήσουμε τη θεματολογία για χρόνια αφού οι παραστάσεις αυτές είναι κλασικές και για εφηβικά δωμάτια.

Βυθός

δωμάτιο με θέμα το Μαγικό Βυθό

Φωτογραφία: Λεπτομέρεια από ένα δωμάτιο με θέμα το Μαγικό Βυθό. Η τοιχογραφία είναι δημιουργία του www.babyroom.gr (τηλ 6932352772).

Σε αγόρια που αγαπούν το κολύμπι, τις βουτιές ή ονειρεύονται κυνήγι χαμένων θησαυρών ή αναζητούν μυθικά ζώα των θαλασσών, μπορούμε να τους προσφέρουμε ένα τοίχο ζωγραφισμένο με ένα μαγικό θαλάσσιο και υποθαλάσσιο χώρο. Μια τέτοια τοιχογραφία συνδυάζει υπέροχα χρώματα, αλλά και συνοδευτικά διακοσμητικά στοιχεία για ολόκληρο το χώρο.

Το δωμάτιο του πειρατή

δωμάτιο με θέμα το Χάρτη του Θησαυρού

Φωτογραφία: Λεπτομέρεια από ένα δωμάτιο με θέμα το Χάρτη του Θησαυρού. Η τοιχογραφία είναι δημιουργία του www.babyroom.gr (τηλ 6932352772).

Δεν υπάρχει αγόρι το οποίο να μην ενθουσιάστηκε με την ιδέα των χαμένων θησαυρών και των ταξιδιών με πειρατικά ιστιοφόρα. Φιλοξενήστε στους τοίχους του δωματίου: το χάρτη του νησιού, το καράβι του πειρατή, και εικόνες από την πειρατική συντροφιά με το γιο σας σε ρόλο Μπαρμπαρόσα!

Δείτε περισσότερες ιδέες για τη διακόσμηση του πειρατικού δωματίου.Διάστημα

δωμάτιο με θέμα το Διάστημα

Φωτογραφία: Λεπτομέρεια από ένα δωμάτιο με θέμα το Διάστημα.

Πηγή: http://www.moonbounce.co.uk/images/Kids%20Rooms/shuttle.JPG


Η εξερεύνηση του διαστήματος ξεκινάει. Το παιδί υπολογίζεται ότι περνάει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στο δωμάτιό του. Δώστε του την ευκαιρία να γνωρίσει τους πλανήτες, να πετάξει με τη φαντασία του οδηγώντας διαστημόπλοια, να ανακαλύψει νέους αστερισμούς και να τα βάλει με φλεγόμενους μετεωρίτες.

*επιτρέπεται η αναπαραγωγή των παραπάνω κείμενων μόνο με την αναγραφή της πηγής και της ιστοσελίδας μας

<< Ιδέες Διακόσμησης

Τοιχογραφίες - Ζωγραφική παιδικών δωματίων
Διακόσμηση παιδικού δωματίου, διακόσμηση, παιδικό δωμάτιο επικοινωνία - πληροφορίες σύνδεσμοι - ενδιαφέρουσες συνδέσεις